zansas helg

när min matte kom och pussade mig hejdå i fredags så förstod jag på hennes kroppsspråk att vi skulle behöva vara ifrån varandra ett tag- vilket vi har.  det har varit så tråkigt, ingen som har kliat mig på rumpan, ingen som pussat mig på mulen och sagt "jag älskar dig", ingen som tagit in och borstat på mig, ingen som har suttit på min rygg, ingen som har tränat mitt huvud med en klicker, ingen som gjort något med varken mig, hrund eller hronja.. de har iallafall tänkt på att ge oss mat och vatten, jag har fått kommit in varje dag för att äta min gröt (lucern), vilket har varit bra, men väldigt tråkigt!  
i lördags däremot var det något som inte stod rätt till, vi fick komma in i stallet på eftermiddagen och sedan stå inne hela natten. vi var på fest. vi fick mycket mat, musik från radion och ute var det discolampor och skratt. jag tyckte inte riktigt om när lamporna gav ifrån sig kusliga ljud.. usch. som tur var så var discot inte så långvarigt. vi sov ganska gott den natten faktiskt! (:

i söndags var det en tråkig dag, vi fick vatten och hö som vanligt, jag fick komma in och äta min gröt & byta täcke sen fick jag gå ut igen. jag undrar när matte kommer hem... :/

måndag. vi fick lite sen frukost idag, några klapp på halsen och sedan hördes ett hejdå. de tog ut bilen och åkte iväg. jahapp tänkte vi och åt vidare. efter ett tag så hörde jag ett bekant ljud, någon som ropade "zansis". det var matte!! hon är hemma :') hon kom ut i hagen och kramade om mig länge och sa att hon hade saknat mig- jag har ju saknat henne också men kunde inte riktigt säga det till henne. sedan sa hon att hon bara skulle gå in och byta om lite och komma ut igen - nu är allt som vanligt igen. ((:



Kommentarer♥

Tack för att du vill kommentera!:

Namn:
V.I.P

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0