lovet börjar imorgon, för er också?

min lov vecka:

Måndag: spendera min dag i hökbäck med galna brudar, rida en saknad willepill och sedan rida min fröken på kvällskvisten.
Tisdag: hoppas på att få träffa hanna, ska rida ut med petra på zansa och hrund sedan hundkurs på det. 
Onsdag: ska spenderas med rebecka, (en saknad barndoms vän från stockholm) zansa får nog vila idag, om inte rebecka vill fota oss ;)
Torsdag: vaknar upp med rebecka, sedan återstår och se om jag får häst och ryttarbesök från hökbäck. trevligt! 
Fredag:
spenderas på hästryggen x2, zansa och hrund ska få komma ut. sen blir det fredagsmys på restaurang loftet med god middag mm med klubben wrz (:  
Lördag: jaadu, inget planerat än. 
Söndag: samma här, inget planerat än.


vad ska ni göra på lovet?


bjuder på en bild i repris.



en söndag jag vill glömma och komma ihåg

uschuschusch säger jag bara...
jag verkligen hatar det här med sommar och vintertid. jag har inte sovit en endaste minut inatt. dagen har varit jääättelång och jag är typ påväg att gå och lägga mig nu.. det är helt kaos i hjärnan min idag, så snart behöver den nog lite vila. 
 
idag har jag äntligen ridit min lilla pingla en sväng, var ju tvungen att prova en ny outfit och kolla om hon kunde ha tränset nu när hon fått så mycket vinterpäls, min söta flicka. vi tog hela ridsvängen i skritt, tränade öppnor, slutor, halter, runda och fina volter, fina hörnpasseringar, och lite övningar med koner. det gick faktiskt riiktigt bra! ni får dock inga bilder från dagen då jag varken hade med min egen mobil eller nån som kunde fota. men nån dag till veckan ska hanna fota lite! (:

tänkte ta mig en dusch snart och sedan sätta mig framför teven tror jag. imorgon ska jag nämligen åka till hökbäck till mina kära vänner. åh, som jag saknar dem!

ni får en bild på zansa i vinterpäls så länge :*


gjort alla jag ska?

dagen har bestått mestadels utomhus, har fixat i stallet, tränat hjärnan på hunden, sprungit en runda i kallsta och tog sedan ut zansa på hjärngympa. tycker jag hann med ganska mycket efter att jag åt frukost vid tolv. morgondagen börjas med en morgon ridtur på finaste flickan min! (: ÄNTLIGEN!

eftersom jag ska försöka plugga klart nu så jag får lov nån gång så blir det ett kort inlägg, utan bilder och väldigt tråkigt. men imorgon får ni säkert se lite bilder också! (:

hästminnen

det var visst några som tyckte jag skulle skriva om några hästminnen med olika personer. (:

kan börja med en tjej vid namn fanny jonsson.

fanny har jag kännt ända sen barnsben, hon har två hästar nu på sin gård.

*förra vintern skulle jag och fanny ha en hel helg tillsammans, fredag kväll- dygna till lördag, tog en lång ridtur på hennes hästar. lördag kväll- sov tre-fyra timmar till söndagen. våran söndag bestod av gäspande och två lååånga ridturer. först en lång i österåsen på hennes två pållar, sen tog vi oss en promenad till mitt stall. (sträckan dit är ca 3.5 km..) det gick ganska segt, vi hade mycket kläder, bar hjälmen i hugsta hugg och frös om våra små tassar gjorde vi. vi tänkte en del gånger "ska vi inte sova en stund" men tanken om att frysa ihjäl där ute tog över den föregående tanken ;) när vi väl var framme, tog vi ut två av alla hästar som fanns i stallet, vi skrittade den såkallade "norderås sträckan" och det tog ca 1.5 timme. vi hade inte direkt mycket krav på hästarna denna helg, mer än att de skulle skritta i lugn takt så vi inte for av. vi sov nästan på dem! jag kommer så himla väl ihåg detta.. ;p

*jag och fanny var ute på hennes hästar bob och winson, (fanny på bob & jag på winson) båda western hästar, med western utrustning. winson är en fd travare på 26år, men pigg för sin ålder som gillar att springa! bob är en quarter valack i sina bästa år. (kommer inte ihåg hur gammal han är) winson är en svårfångad häst i hagen, det kan ta upp till en timme om inte mer att få tag på honom när man ska rida. även om man är två så går det ganska segt.. där rök ridtiden.. den här dagen var också vinter, vi hade ridit ut i österåsen, ner vid ridplanen och runt i byn. när vi tillslut var hemma igen, skulle hoppa ner och wips. kände ingenting under mina fötter. snacka om panik när man ser att man hänger på sidan, sitter fast med jackan i hornet på sadeln och hästens öron pekar framåt. min tanke var bara att han skulle springa iväg. han var pågång, fanny satt fortfarande på bob, gissa om man fick hjälp. hon bara garva, likaså jag. jag fattade nog inte vad som hände. mina ben sprattlade som om nån höll fast dem och jag ville komma loss, jag fick inte tag på stigbyglarna, jag hade ju fullt upp med att hålla fast winson så han inte sprang iväg. tillslut, när fanny garvade ännu mer så tog jag sats, min fot hamnade i stigbygeln och efter en stund satt jag i sadeln igen. nu dax för skola- fanny fick lära mig hur jag skulle kliva av! hahah...

läsvärt? ;) 


nu är vi på plats.

efter många grubblande minuter, efter mycket tänkande i tusentals sekunder så stod efter ett tag min älskade pålle i transporten påväg till det nya stallet (dock inte nytt för henne då hon varit här några helger förr) men nu är det gjort, nu är vi på plats. hur många tårar det än kom, om det var glädje eller ledsna tårar, det kan jag inte sätta ord på. men kan nog säga att det var blandat!

chaprillo, min dunderklump, jag kommer snart att hälsa på dig!

men det känns otroligt bra!  (:


behöver eran hjälp.

om jag skulle skriva om olika hästminnen med olika människor, skulle det vara intressant att läsa? det lär bli en hel del skratt om inte annat... ;)


onsdagens bilder.

lovade ju er lite bilder från onsdagens arbete med zansa. tyvärr är de jäääätte suddiga eftersom de är från mobilkameran. men ni får nöjja er med dessa! (:






chaprillo var ju också med.

vad ska alla göra på lovet?

tipsa vänner - snart vinter.

tack för era kommentarer om att köpa ett vintertäcke, kikade nyss in på hööks och det var tyvärr slutsålt.
jag skulle behöva ett till, kanske med 400 eller 500 grams fyllning. är det någon där ute som har ett vintertäcke till salu i strl 125? tipsa gärna vänner! (:


några hästminnen med en person.

läsvärt. hanna du är en riktig hästvän!

som ni säkert vet så pratas det en hel del om en tjej vid namn hanna hoflin.

*förra hösten var jag och hanna med på samma klubbmästerskap i österåsen, vi hade då våra förra hästar, (jag hade chaprillo och hon hade kimbo).  vi hade tävlat i fem grenar den dagen. vi två skulle sedan ta och skritta av våra små pownisar i skogen och prata lite. vi skulle ta den långa backen i galopp och sedan skritta ner och tillbaka. när vi kommit upp så sa vi att vi skulle gå vägen tillbaka (vilket vi gjorde också) dvs vi missade prisutdelningen, när vi kom tillbaka hade de flesta redan åkt och hannas mamma var irriterad och ganska orolig. (de var björntid i skogen). i detta område är det absolut ingen mottagning så de fick inte tag på oss heller. vi hade ju självklart mobilerna med oss. det är ett minne jag aldrig kommer glömma!  

*andra gången jag skulle rida hrund var med hanna och hennes lilllla sexåriga ponny nikita, (nikita är riden, men inte "utbildad")   vi skulle ut i skogen, det var varmt och solen sken. så jag tog mig en barbacka tur. mitt ute på ett kalhygge ser jag i ögonvrån nånting som inte går rätt till. -hanna ligger på backen och asgarvar! nikita bara stod där som ett frågetecken och undrade vad som hände. (bock, bock, och hanna låg på backen) i samma ögonblick fick jag en känsla av att jag också skulle ligga där snart, så av världens reflex hoppar jag av självmant och ställer mig på marken. men lika fort så är hanna uppe på hästen igen. snacka om kaos. haha (':

hanna & jag har sedan nåt år tillbaka alltid peppat varandra till saker och ting. när vi båda två förlorade våra hästar (chaprillo & kimbo) av olika skäl med bara nån veckas mellanrum så stod vi vid varandras sida hela tiden. vi förstod hur den andra personen mådde. det var tänkt och planerat att vi skulle tävla tillsammans i somras med våra pojkar, men när det blev ändrade planer på häst så blev det även kaos. vi båda hittade istället en ny häst och vi var på banan igen. vi har gått igenom svåra perioder nu det senaste halvåret, men ändå otroligt roliga och lärorika. vi har tränat & tävlat tillsammans som vi hade planerat, bara det att det blev med två ston istället för valacker. en sak ska du veta hanna, att med dig kan man inte ha annat än roligt! varesig det är med eller utan häst. 

idag ska min lilla flicka zansa (som ni säkert vet) flytta till kallsta, gissa vem som bor granne med mig där? -jo hanna, även kallad tjejen som ska hjälpa mig med zansa nu ett par veckor. 

jag hoppas vi skaffar oss fler minnen, fler galenskaper än vad vi redan varit med om. 
lova mig att beslutet jag har fattat är rätt. en hel vinter av träningar inför vårens tävlingar kommer äga rum med hanna

ni kan inte missa chansen att följa oss på våra bloggar. 

du är en liten nyckel som fick mig att fortsätta ha tanten min.


fina hanna med hennes häst golden eye!


en fråga till er läsare.

tjena alla härligt människor, kul att du kollade in här! (:

idag har jag varit i kallsta och gjort iordning i sadelkammaren inför morgondagen, då åker ju zansa dit :)


jag har en fråga till er läsare: tycker ni jag ska köpa DETTA täcke till zansa? var det snyggt? 
jag har 150 kr hos hööks och min kära vän victoria ska dit nästa vecka, vad tycker ni? (:


nu är tessan pepp!

nu jäklar är jag på hugget!  (:

igår var jag i stallet i x antal timmar, petra & pappa kom och hämta alla saker förutom fodret och transport utrustningen. imorgon åker vi dit! 
men innan de kom så tog nora ut chaprillo för en liten ridtur på plan och då blev zansa stressad. så för att lugna ner henne tog jag med mig henne ner också, jag tänkte longera henne och arbeta lite från marken. det uppskattades. hon var otroligt uppmärksam på vad jag gjorde hela tiden, det kommer upp bilder imorgon typ. (kabeln är hos pappa)

eftersom zansa har stått i snart fyra veckor så ska jag nu sätta igång henne på nytt när vi landat i kallsta, ska börja med en hel del longering/promenader och markarbete. korta stunder men många. ska sedan komma igång med klättring och skrittarbete.

eftersom inte hanna har någon häst nu under en månad så tänkte jag att hon skulle få hjälpa mig att motionera min tjej lite. det passar ju utmärkt att både zansa och hrund bara ska skritta nu till en början (hrund bär ju bebis is magen :) hoppas på ett bra lov tillsammans med mina flickor (:

nu är tessan pepp för ridningen igen, hoppas bara det håller i sig!


bild från igår.

förverkliga en dröm

idag hade jag tänkt mig att vara duktig och åka på skolan hela två timmar innan start för att plugga. (nöjd) när jag väl satt på bussen slog mig tanken om vad jag skulle plugga med, jag har ju allt som ska vara klart innan lovet, hemma! duktig tjej! (redan nu är jag irriterad) jag gick miste om en välbehövd sovmorgon men det sket sig. sitter istället här framför datorn i sunes och pratar med yvette och sara. en härlig start på en onsdag som kommer göra mig otroligt nedstämd.



längtar bort, långt bort.  

ingen tisdag är den andra lik

gårdagen i stallet var jätte konstig, det var tungt och delvis ganska obehagligt.
att veta att jag och zansa ska lämna chaprillo känns inge bra.. (hoppas jag får hälsa på han ibland)
jag började iallafall packa ner lite grejer, putsa sadel och träns, och göra rent lite borstar+korgar som ska med i flytten. fattar inte hur jag kan ha så otroligt mycket grejer.. ;o haha..

sen gjorde jag iordning båda boxarna med mycket spån, mat och vatten. tog in mina små vänner och borstade lite, chaprillo var brun av lera. (tog dock inte hans ben).. sen fick de gå ut i hagen igen när jag och flizan cyklade på träning.

på hundträningen idag gjorde vi lite följsamhet som uppvärmning, gjorde sedan en del mötesövningar och slalom, vi avslutade med inkallning. min hund är grym! (:
när hon är lite trög är det bara att säga "alfons" då blir hon på hugget igen. (alfons är hennes bästa kompis).. ;)

efter träningen gjorde vi jossan och alfons sällskap en bit innan vi fortsatte till stallet igen. det var min kväll att ta in hästarna. det vare värt. min fina flicka var såå myssjuk :* 



flytt av zansa.

nu har jag bestämt mig. tog ett beslut igår.
zansa ska flytta till kallsta, vi kommer hämta henne på fredag. då ska hon få åka hem till sin lilla vän hrund.. (':
nu hoppas jag verkligen att jag tänkt rätt, men det är för vårat eget bästa zansa! ♥

igår gjorde jag iordning i sadelkammaren här i kallsta, så jag får in alla mina saker. kan ju inte påstå att det är liite... ;p hoppas allt blir bra tillslut.

det enda jag är lite obekväm med är att jag inte får träffa chaprillo så ofta.. jag kommer sakna min lilla kille så otroligt mycket!

men tisdag, onsdag och torsdag kväll ska vi myysa gärnet!! ♥jag älskar dig♥.



hrundis :)

idag blev en kort dag på skolan, börja 10 och sluta 11. härligt!

när jag kom hem igen så tog jag och hrund en promenad på åkern, riktigt härligt och fint väder var det!
några bilder fick jag på fröken också, dock bara mobilbilder..
vid de senaste tillfällena när vi varit ute så har vi tränat på kommandot stop, så jag tänkte att vi utökar det idag. så jag ställde henne på ett ställe, sa stop och gick sedan själv ett par steg där ifrån. där stod hon och kollade snällt in i kameran. "duktig häst"
jag gick sedan tillbaka till henne, tog tag i tyglarna och gick igen. helt plötsligt, av ingenting fick hon nåt fnatt när jag inte var beredd och slet sig ur mitt grepp. så hon sprang hem igen. kuul häst! ;)


några mobilbilder på fina islänningen:


finafina du.


visste du att..

visste du att de människor som verkar starkast är oftast de mest känsliga?
visste du att de människor som uppvisar mest vänlighet är oftast de som blir illa behandlade?
visste du att de som tar hand om andra hela tiden är oftast de som behöver det mest?
visste du att de 3 svåraste saker att säga är: jag älskar dig, jag är ledsen och hjälp mig?

kan bara tala sanning.

kan inte säga annat än att den där promenaden behövdes!

en söndag som denna vill man inget hellre än spendera på hästryggen, barbacka i skritt längs åkerskanten. se de orange/gul/gröna löven på backen och bara njuta av stunden.♥  tyvärr går inte det idag.. :(
har hur mycket plugg som helst, just nu skriver jag ett argumenterande tal om varför man ska ha häst. kanske låter intressant, men det är ganska svårt faktiskt.. :/
men det är kul, det får en själv att tänka efter varför just jag har häst.
hoppas den blir bra, ska vara klar i morgon! ♥

pusshej,



mys♥

tar på mig stallkläder, fångar upp hrund i en grimma och tar en promenad för oss själva. det lät som en bra start på denna söndag! ♥


bildbomb :*

jag lovade ju en massa bilder ni skulle få se från dagen då jag och hanna var ute och fotade om hon kom hit ikväll. självklart så gjorde hon ju det, och det är dessa jag laddar upp nu. 

kommentera nu då! (:  

fina/fula?  


ja, hrund har en bäbis i magen. därav storleken ;)



to be strong

att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna
att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst
eller vilja mest
att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst
eller att alltid lyckas
att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av den
att falla till botten
slå sig hårt
och alltid komma igen
att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast
att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa
för att nå dit



så sant..



så sant.

zansa.

vet inte hur jag ska göra längre..
ska du få vara kvar hos mig, åka tillbaka till johanna,  ska du stanna i häggenås eller ska du flytta till kallsta?

mitt huvud sprängs snart av allt grubblande.. vart har du det bäst egentligen?

jag älskar dig super mega mycket tjejen mig! det vet du.
men efter allt som har hänt så vet jag knappt själv vart jag ska ta vägen.. -.-




fast med dig klarar jag allt, så du ska få stanna kvar hos mig. men vart ska du&jag vara?

vill ni se bilder?

vill ni se bilderna från när jag och hanna var ute på åkern och fotade?

isåfall ska jag tvinga hit henne ikväll också, så får hon lägga över bilderna på denna dator så jag kan visa er..
men finns inget intresse för det så äre ju lugnt (än så länge..) ;)

nu ska jag, grabbarna och deras momma åka in på jamtli en sväng. hörs senare! (:

äntligen fredag, äntligen helg!

vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg, men kan ju börja säga att jag haft en ganska så okej dag på skolan. och nu ikväll och hela helgen fortsätter det med barnpassning, pappa och petra har åkt till örebro så jag är hemma och är barnvakt. hoppas ni får en skön helg och kom hem utvilade! ;)

sen jag kom hem så har jag och barnen varit ute på promenad, duschat och nu sitter vi och myser framför teven. hanna kom hit precis så ska väl göra henne lite sällskap också ;)

det känns som att denna helg kommer bli varierad och lite jobbig..
det är huuur mycket plugg som helst i skolan+barnvakt till två barn på 2.5 och 4 år. snacka om att jag kommer vara slut på söndag kväll när dom kommer hem! ;p


zansa blir ompysslad av maria i helgen, vilket känns skönt! men usch åh fy vad jag saknar min tjej!
nog om det, 

ha en bra kväll! (:


tankar kommer, tankar går.

idag hade jag skoldag från 8.15-16.30, snacka om slutkörd vid sista lektionen som dessutom var matteprov.. -.-
kändes ju sådär jättebra!
jaja, vi får väl se hur det gick när betyget kommer..

kvällen kommer jag i alla fall att spendera hos min lilla gumma + gubbe. (zansa&chaprillo)
blir myys för hela slanten, för sen kommer jag inte träffa dem förrän måndag/tisdag.. :(
jag har funderingar på att flytta min lilla tjej till kallsta, men har inte pratat med maria (där hon står nu) än, så vi får väl se hur det blir med den saken.. det skulle bli bättre för mig och zansa, som det är just nu funkar inte.. menmen, tankar kommer och går.. vi hörs imorron!


pusshej,


bilden tagen den 6sept-09.

liite söt kan man ju iallafall få vara ;*


110518 hjärta.

idag mina kära vänner är en knasig dag i mitt liv. på många olika sätt.
men jag kan glädja mig själv med att jag fann, just idag fast för fem månader sedan en islänning vid namn hrund som jag fastnade för.

du visade mig vägen hit.




saknaden gör att jag sprängs i 1000.

jag saknar dig så det gör ont,
jag älskar dig
du är så fin min lilla vän
du är helt fantastisk
det är du som får mig att stanna

just nu skulle jag göra allt för att få vara hos dig.


en underbar dag.

ojoj vilken härlig söndag jag haft!!
för mig är söndagar typ en sån där dag man kan ägna all sin tid åt stallet, men städning, pyssel mm..

idag följde jag med hanna och marie till österåsen när hanna skulle hoppa, det gick finfint de!
sen åkte vi hem (till kallsta), jag tog ut flizan på lite hjärngympa, det tyckte hon var riktigt kul!

sen så gick jag över till hanna och hjälpte henne med lite tips på träning med hennes valp, medina är så j*dra sööt..  hrund fick även hon komma ut idag, hrund, jag, hanna och våra vovvar tog med oss kameran och gick ner på åkern och fotade lite. bilder får ni någon dag snart. superfina!
sen tog jag även ut hronja (hrunds treåriga dotter) på en promenad på åkern. det uppskattades! :)

tycker ni jag ska komma igång med bloggandet mer på allvar igen? (:


frukost på säng.

ny bloggdesign, någon?

är det någon där ute som har lust att hjälpa mig?

jag skulle bli otroligt glad om någon kunde hjälpa mig med en animerad header, någon som kan? :)))


blogg torka eller ingen lust?

förlåt för dålig uppdatering nu den senaste tiden.

jag har verkligen inte haft någon lust till att blogga, vet inte riktigt vad jag ska skriva om när jag inte rider just nu. och när jag är i kallsta så finns inga bilder heller. så ni får helt enkelt vänta ett tag till tills allt är lite bättre igen..

jag kan iallafall dela med mig om att vi i klassen har tagit skolfoto idag, det är första gången i hela mitt liv som jag har fått suttit ner.. det kändes knaas. känner mig kort.

tänkte ta med mig hanna ut på ängen ikväll så hon får fota mig och lilla hrund lite, jag vill förnya motiven på rummet med lite nya fina bilder. så jag ska snart skicka efter en massa bilder på bland annat zansa, chaprillo, hrund, flizan och borghild. det blir awesome!

pusshej,

23. hoppning eller dressyr?

både och, det vet ni ju redan ;)

@skolan

pluggpluggpluggplugg....

nu är det en jädra massa plugg i skolan, jag hinner knappt med bloggen längre. hoppas det blir ändring på det, ni får hålla ut med enstaka inlägg ibland då jag har tid för de.

kan ju iallafall berätta att ikväll ska zansa friseras! :*

pusshej,


22. någon jag vill träffa igen

det skulle nog vara mitt gamla jag!


21. Någon jag vill träffa

skulle nog vara fanny jonsson!

20. Något jag vill göra

det finns många saker som står på listan jag ska hinna göra innan jag dör.
bland annat:
*resa jorden runt
*hoppa bana på minst 130cm.

mer kommer jag nog på sen ;)


19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det

det är en flicka vid namn marielle sjölund.
hon är inte bara en flicka, hon är som min syster. hon har funnits där för mig en längre tid nu, och jag är så tacksam för att hon gör det. vi kan prata om allt med varandra, hon känner mig mer än någon annan nånsin har gjort & kommer göra. vi har delat både tårar och en väldans många skratt attacker tillsammans under några års tid. det är en person som jag inte vill mista i första taget! marielle, jag tycker om dig jah!


var dig själv, det finns redan så många andra.

 
Jag föddes inte för din skull,
och tänker därefter inte leva efter dina regler.
Tycker du inte om mig,
så är det ditt problem inte mitt.
Snackar du skit bakom min rygg,
så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig.
Jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende,
jag gör mig inte fin för din skull.
Du kan kalla mig vad du vill,
men tro mig jag vet redan vem jag är.
Gå runt och skrik dina falska ord,
du bevisar bara hur låg och patetisk du är.
Gå runt och hitta på falska rykten,
men både du och jag vet vem det är som ljuger
& en dag kommer alla att få veta sanningen.
Jag behöver inte 300 vänner för att kallas populär,
jag har mina närmaste och jag har dom jag behöver.


chaprillo.





du är allt jag nånsin önskat
du är allt jag nånsin drömt
du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt.

du är där när ingen ser mig
du är där när stormen yr
du är där när natten skrämmer
du är där när dagen gryr

och jag vill alltid ha dig nära

den som gissar rätt får en länkning.

gissa vad jag har gjort?


tänk innan du säger nåt.

vill du säga nåt med det eller ?

ja, jag kanske är en hästnörd. vad vet du? har du något emot att jag älskar någonting? har du aldrig fått uppleva kärlek själv? ställ dig frågan innan du ens öppnar käften. blig så sjukt less på personer som inte kan respektera att jag valt hästarna framför annat. jag har till och med valt bort många av mina vänner för hästarna. jag kan inte neka till att i vissa fall kanske det är fel. men nåt du inte vet är att jag mår otroligt bra av de individer jag har vid min sida. om det så är min bästavän eller zansa, det har ingen betydelse!

hästar har påverkat mig mycket som person, de har hjälpt mig så otroligt mycket nu de senaste åren. de gör mig lycklig. hästar förstår bra mycket mer än vad människor gör. de tröstar en genom värme & de finns alltid där genom vått och torrt! det är kärlek! så ja, jag kanske är en hästnörd i dina ögon!


ursäkta men jag blir så förbannad och irriterad på vissa personer


äntligen!

dagen har varit helt underbar!

vi hade hemstudier från skolan idag, och jag har varit hos petra i kallsta och pluggat.
i fredags när jag åkte hem (hit till kallsta) så glömde jag i stort sätt ganska mycket saker i skåpet på skolan.
så jag var ju faktiskt tvungen att åka in idag och hämta lite plugg.
jag har faktiskt fått ganska mycket gjort!

stykte fyra uppgifter från listan!
och det känns..

jag blir nog i kallsta veckan ut tror jag, vilket jag behöver nu.
ni får nöjja er med mina dystra inlägg nu ett tag ;)

ha re!

finner ingen energi till oss..

om ni undrar varför jag inte bloggar så mycket nu, så kan jag vara ärlig och berätta att allt står inte rätt till.. jag ska inte nämna vad eller varför, men jag är inte så glad. det är ingenting som jag vill ta upp här i bloggen, det är för privat. men för att ni ska få ett hum om varför det är så pass dålig uppdatering så vet ni nu varför.


18. En bild jag aldrig publicerat förut

just nu sitter jag på skolan, och har därför ingen möjlighet till att ladda upp en bild på zansa som ni inte sätt förrut.
men en bild på lilla gubben kan ni ju få (:


17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad

vet inte hur jag ska säga det, men det blir för många.
och jag har inte tid nu till att skriva de, så ni får nöja er med noll!


16. En bild som gör dig lycklig

det finns ett antal bilder som gör mig lycklig, men den här är det något extra med.
första gången på zansa!




15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

känslan man har med hästen, det är obeskrivlig.
att kunna rida ett så stort djur, en sån personlighet, en häst som individ. det är talang!
jag älskar att vara i stallet, mysa med hästarna och bara vara. det har hjälpt mig mycket genom åren..

"inget annat döljer så mycket tårar som en hästman"



fann ingen rubrik till detta inlägg.

vill bara gratta min kära vän som ska gifta sig idag!  

själv ska jag snart ta mig i kragen, klä på mig och gå bort till marielle. tänkte fördriva lite tid med henne idag,
senare ikväll åker jag till kallsta och kommer nog att stanna där till måndag, kanske till och med tisdag. det får vi se.
jag kommer ju självklart att åka till stallet varje dag iallafall och fixa boxen och mat mm..

ha det bäst, puss

RSS 2.0