i see the girl i wanna be



lägger ner allt för en stund.

det finns ingen annan som du, du är dig själv

tänkte inte blogga något ikväll, men det måste jag ju, så ni vet att jag lever...

har varit ute på ridtur med andrea & fredrik ikväll, riktigt mys! nu ska jag plugga massor och sen väntar min säng på mig..




jag har ingen rubrik till denna text

även fast jag inte gjort speciellt mycket idag så har jag ändå mått toppen. delvis..
jag tog mig till malin, var där heela dagen. pysslade på ute, träffade min muppis,  lisa & victoria, hälsade på malins får (kunde gärna ta med mig lilla lammet hem) & avslutade tiden där med lite grillning. vi har helt enkelt bara haft det mysigt.

nu ska jag, nyduschad, lägga mig i min nybäddade säng. godnatt :*


i wanna run with the wild horses

vilken mardröm.. min mage har inte varit min vän inatt & kommer knappast vara det resten av dagen. ajajaj.

jag tog mig iallafall ut på en långpromenad med hunden nyss, hade tänkt åka & våldsgästa malin & sedan åka till stallet för att rida ut. men vi får väl se vad som händer.. kanske blir en latmask hela denna dag också, har lite ångest & panik..

vi hörs senare (:


oredigerad.


mår som man förtjänar

läs rubriken, är tröött... ;)

jag har faktiskt inte gjort något vettigt alls idag... det här är inte jag.. men sådanna dagar behöver man också ibland. hästarna har fått vila & jag har bara latat mig.
nu har jag precis kommit hem från min vän emelie som jag varit hos ikväll, kikat på film & haft det allmänt lugnt.
längtar tills imorgon, men för att morgondagen ska kunna komma så ska jag sova nuu! (:


att få se dig en sista gång skulle göra allt...

en sån här chans får man bara en gång i livet...



om du ändå kunde bli min igen...



skulle ångra allt 10 tusen gånger om...



kom hem...


i wich i was your someone

jag hade en supertrevlig kväll igår, kunde ju som inte bli bättre! (((: kommer dock inte ihåg vem som vann.. men det var inte jag iallafall. haha

vaknade upp i min säng, nyss, kollade ut och fick se snööö.. vad är detta? min enda tanke var race i snön med zansis!! ;) haha.

jag vet inte hur min dag kommer se ut, men till kvällen ska jag iallafall till stallet och mata de fyrbenta. får se vad övriga tiden bjuder påå!


galooooopp! ('':


du är där, jag är här. det finns en värld som skiljer här från där.

godmorgon alla där ute, sovmorgon och hemstudier idag. check.

åker snart in på skolan, ska gå på mattelektionen och göra ett prov, behöver många lycka till!
efter det rullar bussen direkt till stallet & sedan nästa vidare in till staden.

just nu så packar jag lite inför ikväll, då kvällen ska spenderas med fina människor på bowlinghallen. ska vinna över alla + att vi ska käka go' middag!

blir dålig uppdatering för mig idag, vi kanske hörs ikväll! (:




bara för att jag vill ha sommar NU..

tjosvejs! hur mår du? :)

åkte till stallet direkt efter skolan idag, inväntade hovis och sedan väntade en uteritt med andrea. det var tänkt att jag skulle prova min nya allroundsadel, men det sket sig när jag såg att hanna hade fått med sig min sadelgjord.. jag får prova den någon annan dag istället, den ser så jäkla skön ut... :)

ridturen med andrea varade i två timmar, en lång skrittrunda. jag var så glad när jag kom tillbaka så jag släppte några tårar... :') haha... även fast zansa hade vilat två dagar innan så var skritt hennes enda gångart igår. inge bus eller tjaffs alls. glaaad matte! ♥

vi hörs i morgon! (:


jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

en helt vanlig dag på skolan.. +smärta.

började morgonen med ett idrottspass, tog ut mig lite väl och fick mer ont i benet. jag som skulle vila & ta det lugnt... nu går jag som halta lotta & drömmer mig bort om kvällen..

efter skolan idag kommer hovis och slår på zansas tappsko, sedan väntar en ridtur med andrea. det blir en lugn tur, jag får inte anstränga benet + att zansa har träningsverk ;)

födelsedagsmys, promenad & ponnyakuten får förgylla min kväll!


det är dyrt att vara lycklig

kan ni ana hur min gårdagskväll var?
snacka om att den blev lyckad.. min fina vän gjorde den suverän!

den här dagen har väl varit mindre bra..  åkte till stallet efter skolan, inväntade sadelmakaren. skulle nämligen skicka efter min sadel för omstoppning, men för att veta vad hon skulle göra med sadeln så var hon ju tvungen att se hur den låg på min häst. det första hon sa var att sadeln skulle slängas...

som tur var så ordnade sig allt detta med sadel tillslut och nu har jag både en dressyr & en hoppsadel i sadelkammaren. grymt!

jag var till skolsyster igår och kollade upp mitt knä, hade tydligen en sträckning i mitt vänstra ledband.. det gör ont och jag får inte rida hårt innan jag känner mig riktigt bra.. :( less tjej...

fick även höra att zansa har träningsverk efter allt arbete, plus att hon gick med en lös sko idag som säkert har lossnat imorgon när jag kommer dit.. det går inge bra för mig känner jag.. :(


hon ser ut som en liten ponny i denna vinkeln..

nu går jag och lägger mig, godnatt :*

ärlighet varar längst

sitter på skolan nu, drömmer mig bort om kvällen.
kan ni gissa vad som komma skall?

jag ska nämligen sova över hos min fina vän emelie, vi ska käka go'middag, kika film, prata, ta en promenad och vara allmänt sociala. låter som en fin tisdagskväll.

vi hörs mer i morgon för nu ska jag ha en awesome kväll! (:


första dagen på skolan och jag är lite d-d

vet inte vad jag ska skriva, det står helt still.. jag är så trött just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen, eller jo.. krypa ner i sängen lät ganska bra. ;)

eftersom båda flickorna har gått rätt så mycket den här veckan, och speciellt i slutet så blev det lite lätt skrittarbete för dem idag. carlijn och jag fick sällskap ut i skogen, en kravlös skrittrunda.
zansa fick en promenad som avslutades i en liten hage med markarbete & klickerträning. imorgon får de vila, även jag behöver det då jag har så jäkla ont i knät... vi tar nya tag på onsdag, då kommer även sadelmakaren- äntligen!! ((:

godnatt :*


zansa är trööött...


varför ska man följa sitt hjärta om det ändå kommer krossas på vägen?

vilken fantastisk helg, jag har lyckats. än en gång..

vaknade upp lite yrvaket imorse vid åtta, trött som fasiken med tanke på de få timmar jag hade sovit.. men jag får väl skylla mig själv..

har suttit på två helt fantastiska hästar idag. ridit en race-runda två gånger, vilket har fått mig på andra tankar.
hade bästa sällskapet första turen & passade på att njuta av lugnet ensam nästa runda.



nu på kvällskvisten har jag tagit mig en liten promenad med jossan, gjort klart ett arbete och skickat in & nu ska jag sova. det behöver jag..

får se vad som väntar i morgon efter skolan. men nu när det går så jävla bra med flickorna så vill jag bara rida, rida & rida!

gonatt :*

du ska veta att jag saknar dig, jag saknar dig varje dag

efter två helt underbara ridturer så tog jag mig en promenad upp till stohagen för att hälsa på hrund.
blev en massa mys och självklart hängde en borste med dit. åh vad hon njöt :')



your love is my drug










foto: lisa.

du får mig att vilja kämpa. du ger mig energin som jag gör av med på negativa saker. du är mitt hjärta, den jag lever för. ♥


you make me happy


underbar tid spenderas med de bästa

ännu ett dygn utan dator, stod ni ut utan uppdatering igår ? ;)

igår började dagen i stallet, en ridtur på zansa ute på åkern stod på schemat. som sällskap hade jag lisa med kameran i högsta hugg. bilder kommer! :)

när jag ridit klart så väntade två hästar i hökbäck på tur, vi red längs älven & myste.


sedan vidare till stallet igen. denna gång en uteritt med sällskap av lisa såklart!

lördag morgon, upp med tuppen (nästan) för en ridtur i det fina väret. vi började denna dag i hökbäck. en uteritt längs älven, även idag, det blev en hel del plaskande & mys!

sen så lämnade jag lisa kvar där och for till stallet. fotade hanna och hennes nya häst glossy.

sen så tog vi oss en tur ut i skogen tillsammans på små ponnysarna. zansa blev bara longerad idag efter alla ridpass hon gått i veckan. imorgon blir det skogen och sen taggar vi inför ridlektion på onsdag. äntligen!

kvällen avslutas med soffmys med vovven framför en film. är ensam hemma. hoppas på en kväll utan dessa tankar...

det som inhandlades från hööks i tisdags! (:


lite nya grejer att förnya outfits med ( :










jag vet att det kommer en tid då mina tankar kommer sluta kretsa kring dig. men hur vet jag om jag vill att det ska hända?

hej alla underbara läsare, har ni saknat mig?

har inte haft tillgång till dator sen i förrgår.. men nu är jag här igen.

igår var första arbetsdagen på härardsgården (ett äldreboende). red zansa sen på kvällen, det gick bra men vi var lite oense..

direkt när jag vaknade imorse så gick jag ut till stallet, tog in och borstade zansis i ca 40min för att få av så mycket vinterpäls som möjligt innan vi tog en promenad på åkern för att fota lite och sedan ett ridpass på samma ställe. hon var såå otroligt fin idag, mjuk, följsam, lyhörd och lugn.

fortsatte sedan mot jobbet och sitter nu hemma på rummet, planerar morgondagen och bara slö kollar på film.

godnatt :*

tomma ord av besvikelse på vita lögner

aaaj, vaknade i morse av att jag fastnade med ett armband i näs piercingen så den for ut, yrvaket hittade jag den tillslut, satte i den och fortsatte sova. du antecknar nu va? ;)

har ju varit i birsta idag & shoppat. (bilder kommer). efteråt så fortsatte jag på rummet, lite småplock & satte upp hyllor. sen vare daz för hundkurs. idag gjorde flizan min dag! guud vad glad hon gjorde mig. ♥

nu ska jag krypa ner i sängen, första dagen på jobbet imorgon & jag börjar redan klockan sju.. godnatt!


mitt hjärta slår för oss två

det har varit en mysig men något stressig dag idag.

vaknade upp bredvid muppis pågrund av alarmet, åkte till kallsta & red zansa, hon var superpigg och jag hann inte riktigt rida igenom henne innan vi skulle åka vidare till hökbäck. i hökbäck tog vi oss en barbackatur på luna & sikill, (jag på sikill) fixade boxar, matade hästar & sopade gången innan jag for tillbaka till zansa igen, denna gång för att longera.

nu under ca 2timmars tid sen jag kom hem så har jag bytt rum, ut i en liten stuga på gården! (bilder kommer när jag är klar).
(ska ju till IKEA imorgon och investera lite nya saker, bland annat hyllor & ljus :))

nu ska jag ta mig en dusch och sedan styra moppen mot min fina vän rebecka!

vi hörs imorgon eftermiddag. ha det bäst så länge. :*



fina sillen.


en söndagkväll med min muppis






moppetur i kylan, kallt men underbart. därefter väntade detta & saw VI i tv-rummet.

nu åker vi vidare till kallsta för en ridtur & efter det till hökbäck för att rida ännu en tur. mys! ♥


veckans planer

eftersom det inte är skola till veckan så har jag ganska mycket planer.. ((:

måndag- rida x2, först hos mig sen hos sara, lååång promenad & sedan fixa mitt "nya" rum.
.
tisdag- sundsvall, dvs hööks och ikea. ska shoppa gärnet! ;) därefter hundträff.

onsdag- jobbar dag. 7-16. därefter åker jag och våldsgästar kallsta, en ridtur på damen står på tur.

torsdag- börjar med en ridtur och avslutar med jobb. 15-21

fredag- långpromenad, lisa kommer, rida x2. (ensamma hemma) 

lördag- rida, promenad & slapp i soffan (ensam hemma)

söndag- ridlektion, beroende på om rummet är klart eller inte så ska det bli klart innan jag lägger mig ikväll! :)  



vill förverkliga flera drömmar samtidigt

efter många om och men är jag äntligen hemma, själv!

helgen har bestått av slalom (lärde lillbrorsan att åka), skoterkörning, grillning, hundpromenader ute på sjön och genom byn och sist men inte minst dans.

det var otroligt kul igår kväll/inatt på dansgolvet. hade underbara brudar till sällskap och ett leende på läpparna som lockade många killar som danspartners. (kanske för att jag gjorde mig i ordning på dass & hade en väldans förhoppning om kvällen ;))

sen jag kom hem idag har jag bara tvättat efter helgen, tagit en promenad med jossan & ska nu åka bort till stallet. det bästa med allt, jag får sällskap inatt! min muppis kommer till mig sen. ♥


ha det bäst så hörs vi imorgon! :*

Instragram

Följ mig på instagram:
aaasil


/ Lisa


Diana

Det har hänt lite sen jag gästbloggade sist, jag har nämligen blivit medryttare på ett d-ponny sto vid namn Diana! Jag rider fortfarande Sikill och han kommer gå i första hand, men jag ska försöka hinna med Diana så mycket som möjligt också eftersom jag tror att jag kommer kunna lära mig mycket av henne.
Med Sikill går det bara framåt och han blir bara finare och finare!


Diana


Sikill

/Lisa


Reklam

Måste ju passa på att göra lite reklam för min skolan som kommer starta upp sin hästutbildning igen!



/Lisa


Lisa och Zansa #2

Jag var och fotade Tessan och Zansa i Januari, 3 Januari för att vara exakt och då fick även jag sitta upp och känna på Zansa lite, så jag tänkte visa er några bilder från det.






/Lisa

det slog slint i hövve på mej

jag som hade tänkt skriva värsta texten till er läsare, satt och tänkte på den påvägen hem... men var finns den nu? inte i huvet iallafall.

känns det verkligen som att det är påsklov nu eller? knappast...

jag är på riktigt bra humör idag. började dagen med ett bodypump's pass, riktigt härligt! sen vidare mot påskfikat, gött! ;) 

hoppas att snöskoter turarna i helgen bjuder på andra tankar
hoppas lördagens påskdans bjuder på många skratt tillsammans med vänner
hoppas även att långa promenader tillsammans med flizan ska förgylla min helg 
en sista önskan, är att jag inte ska längta hem..... till mina flickor & andra saker

ha en toppen helg och GLAD PÅSK på er alla!

njut nu av lisas inlägg i helgen :)


livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart

började dagen med föreläsning om diabetes hos unga människor, väldigt intressant!

efter lunch vare konsert (kärleks konsär) i aulan, nämligen sär som ordnat. åh gissa om det va lite gulligt eller? blev lite småkär sådär.. ;)

har hunnit pussat extra mycket på flickorna, bakat morotskaka, tjuvsmakat på påskgodis, tagit en långpromenad längs tomma gator, gått på svart asfalt och kollat på stjärnorna och sist men inte minst packat en hel del inför kommande påskhelg som ska spenderas i stugan. från torsdag-måndag..

eftersom jag ska vara bloggfri i helgen så har jag fixat gästbloggare, nämligen lisa! samma tjej som gästbloggade under nyår.

får se om jag klarar mig utan mitt liv en hel vecka. det visar sig till veckan..


tur jag har med mig lill flizan.

jag är jag, ingen annan än mig själv

vaknade upp i kallsta i morse, tre minuter innan alarmet skulle ringa, bara av tanken på att jag hade försovit mig..  fick lift av grannen ner till bussen som sedan tog mig till skolan. väl där väntade 3timmars hål, pluggade gärnet till provet idag och känslan när jag gick från skolbänken vid ett var fantastisk. härligt tessan!

efter skolan så gjorde jag och lisa sällskap på häst e bäst, där vi kikade runt lite. fastnade dock för väldigt mycket, men priserna föll mig inte i smaken..

nu på kvällskvisten så har jag och flizan varit och tränat lite med hundgruppen. (:

nu blir de nog sängen, har egentligen sovmorgon imorron men skippar den för att åka in och plugga så jag slipper sitta med allt på lovet. smart va? ;)



vill ha sommar.

jag skriver egna ord, kommer på egna meningar

tyvärr så blev det inget bloggande igår, med andra ord hade jag fullt upp.

efter skolan så åkte jag till kallsta, gjorde iordning hästarna, gav de foder, mockade osv. sen vare bara att pallra sig iväg till mötet för LRK. (lits ryttarklubb). vi kom fram till en massa olika saker. bestämde datum för pay and jump, pay and ride, km, tömkörnings kurs och träningsläger.  nu äre bara att tuta & köra för min del! (:

tessan är pepp inför tävlingar! (((:



det här är mitt liv

äntligen har jag hittat igen en del av mig själv..

vad har du min vän gjort idag?

själv så ställde jag klockan på åtta imorse, tog med mig hunden ut på en långpromenad. riktigt skönt!

därefter åkte jag och fotade johanna som skulle rida lektion och sedan väntade en uteritt på zansis med sällskap av andrea. det var tänkt att vi skulle skritta ut en lång sväng, vilket vi gjorde, men zansa var helt galen på slutet så jag var tvungen att utöka turen när andrea svängde av hemma. var tänkt att ta race backen så zansa skulle få springa av sig. men... på vägen upp igen så blockerades vägen av en promenerare, även kallad gångtrafikant.. ;) så vi tog hela backen i ökad trav.. tog istället och jobbade henne i galopp på plan, öppna & sluta, vilket jag aldrig gjort på henne förrut... ;o vilken känsla!

ikväll ska jag bara pilla naveln och flirta lite med tårna innan jag ska sova. vi höres imorgon! (:



(ej bilder från idag..)

glaad ryttare


RSS 2.0