skapar ro i min vardag

heej alla bloggläsare!
hur mår du?

själv är jag sjuk.. varit hemma från skolan nu i två dagar, trist som fasen, men skönt att få vila upp sig. det märks att jag behöver det. det enda jag gör är att gå ut med hunden och sitta och nörda film så jag får ont i rumpan.. :') haha..

imorse tog vi oss en promenad med saknade jossan & alfons, jossan har varit i göteborg en hel vecka.. sen dess har jag och flizan bara kollat på film och tagit det lugnt. ikväll tänkte jag försöka ta mig iväg på möte med ridklubben, men vi får väl se hur det går med det..  det är väl vad som händer just idag iallafall.

hoppas ni där ute har det bra!



jag vill ha sommar, vill sitta på din rygg igen. men snart såå!

en lös pusselbit föll på plats

den 21 december 2009 försvann du här ifrån, bara från min sida men inte ur mitt liv, min vardag och mina tankar. du som fick mig att uppleva min högsta barndomsdröm först av alla. du var mitt hopp, en början på mitt liv. det är du som fört mig dit jag står idag, du har följt mig hela vägen. det är du som fått mig att fortsätta kämpa för det jag brinner för. när backen har lutat neråt har du puschat mig uppåt igen.

så många gånger som jag försökt letat upp dig, men utan resultat. att få träffa dig en sista gång skulle betyda sååå otroligt mycket för mig. igår tog jag äntligen tag i det, på riktigt. och vad blev resultatet? -jag hittade dig! ♥

jag mailade ägaren i hopp om att få något svar, nu går jag bara och väntar.. kanske vi ses snart, ljuset i mitt liv.

borghild frá wahlberg.


sommaren är äntligen här

vilken dag, helt fantastiskt!

sommarkänslorna bara samlas på hög:

*hästarna luktar myggmedel
*solbrillorna hänger med hela tiden
*shortsen sitter på
*foppisarna har fått kommit fram
*rödblommiga kinder
*isglassen smälter utomhus
*en kalldusch är bättre än en varmdusch
*jordgubbarna tog slut på två röda

sommarlovet är på ingång!

har du några sommarkänslor än? :)

välkommen hem lillastumpan


så skönt att lilla hronja är tillbaka i stallet igen!

vill ni veta var hon varit? ;)

summer time and i am like a summer girl

usch vilken seg dag... nu har jag insett hur jävligt det kan vara att vara utan sin mobil, den har nämligen inte funkat mellan 7.30-14.00 idag, gaalet! men jag överlevde ju iallafall ;)

efter skolan gick jag till gymmet, grymt bra träningspass blev det. sedan vidare till hundträffen där vi körde spår. flizan skötte sig galant och spårade superbra.

nu ska jag lägga mig och fokusera på att försöka sova, imorgon har jag prov och sedan hämtar vi hem hronja! (:

höörs :*


står upp men faller ner lika lätt igen

usch och fy...

zansa gjorde inte min dag på topp direkt, har ingen lust att blogga om det..

nu ska jag iallafall kika solsidan och sen hoppa i säng!

puss så länge :*


på onsdag ska vi hämta hem fiina hronja! som jag saknat henne...

kampen om mitt liv fortsätter

vad har du gjort idag? inge vidare skönt med söndag när man vet att skolan och pluggandet väntar...

själv har jag ridit både zansa & carlijn, städat sadelkammaren ordentligt & längtar tills helgen då vi ska skura väggar i stallet och göra fint inför sommaren, tagit en långpromenad med jossan & snackat massor med skit, tagit det lugnt & längtar nu efter några avsnitt av solsidan (: 
 

ha inte så mycket mer att säga just nu, vi hörs imorgon!


vad har du gjort idag?

hoppade upp ur sängen imorse, taggad till tusen! skulle åka med hanna på hoppträning i österåsen. vi packade in våra fybenta vänner och for iväg. själva träningen gick bra, helt okej. med tanke på att vi inte har hoppat just så mycket under detta år så gick det bra! (: zansa var taggad, hellre de än att hon tycker det är tråkigt..
vi tränade på vägar & språng idag, vi sket i höjderna & försökte få till så bra planerade vägar som möjligt.

till en början hade vi solsken som värmde oss men inpå slutet av lektionen så blev vi alla iskalla av regn, usch..

ikväll har jag även hunnit plugga massor, städat lite bland mina saker i stallet, grillat med folk, hälsat på hanna, fotat föl & gosat med hrund. underbar dag!


nu tänkte jag duscha och sen kika på solsidan! (:


hrund i kvälls solen (':




hahaha snyyyygg häst ;)


zansa vill hoppaa, hängde inte riktigt med i språnget jag inte... ;)


hörs i måra!


vill ni ha mig tillbaka igen?


drar mig undan ett tag

läs rubriken, vi hörs snart.

min dag i text

vilken bra dag!

började med en promenad tillsammans med vovven, ensam, längs vägen bredvid det branta diket, fågelkvitter & positiva tankar - grymt!

har spenderat hela dagen med fint folk, först en massa folk i österåsen vid ridanläggningen för att städa och fixa till inför sommaren, världens bästa fanny var där ♥ sedan åkte jag till stallet, red zansa, tog en promenad med andrea, träffade hanna och nu ska jag precis slå igång en film.

imorgon väntar ridlektion för lotta, massa pyssel i stallet & sedan ska jag ut på långtur i skogen på carlijn. vem vet, kanske får man sällskap? ;)


det taskiga vädret gör allt så dystert

blev inga fler inlägg från mig igår, tog istället tillfälle i akt att få bukt med en inlämningsuppgift. bra tessan!

ridpasset på zansa var mycket bra, men det blev ändrade planer. det var tänkt att jag skulle jobba henne på plan, men när jag hade skrittat fram henne typ tre-fyra varv så kom kerstin förbi och ville ha sällskap ut. -det kan man ju inte neka till!

zansa var duktig, red i alla gångarter och vi fick verkligen träna på det vi behöver, nämligen trava jämsides med någon. hon vill annars bara rusa iväg (hon tror att det är tävling), men igår jobbade jag ner tempot riktigt med sitsen och det gick superbra! tack kerstin för att du hade tålamod och anpassade tempot efter oss, guld värt!

planer för idag:
inga planer alls, ska iallafall motionera hästen på något vis, får se vad jag orkar då jag har så jä*la ont i magen.. men vi hörs sen! (:


torsdagdentiondemajtvåtusentolv.

tror det var en dålig idé att lägga sig så tidigt igår.. vaknade igen vid elva, kunde inte somna om förrän vid två och på så sätt försov jag mig imorse.. ärsdå!  tur man har moppe när det är så halvtaskiga busstider.

efter skolan idag åker jag till stallet, vill jobba zansa på plan, lite lättare dressyrpass får det nog bli. hoppas bara att detta finväder håller i sig till eftermiddagen! (: 

vi kanske hörs med ikväll annars får ni ha en så bra dag det bara går. puss!



 


när jag är klar med det ena så börjar något annat

känner mig tom och orkeslös, trött och förbasktat sömnig.

inte nog med de otroligt trevliga uppgifter jag skrev upp i mitt förra inlägg så fick jag idag även veta att jag har prov i etik den 23/5.. det går bra nu känner jag..

idag efter skolan åkte jag, sovandes, till stallet. blev ingen hoppning utan tog ut henne på läggdan istället. väl där tränade vi mest bara på att minska & öka tempot i sktirr & trav. nu ligger jag hemma i sängen och planerar att sova för natten, så ja. godnatt!



klarar jag det här!?

fan vad många tankar som snurrar i mitt huvud nu alltså, hur ska jag hinna med allt!?

*prov i natur den 15/5.
*prov i psykologi den 28/5.
*prov, nationella i matte 29/5.
*inlämning av rapport i alt. hälsa den 11/5
*inlämning av fördjupning i medicin 9/5 (idag)
*inlämning av debattartikel 28/5
*redovisning av roman 29/5
*filmanalys inlämning 10/5

kommer inte på fler, men detta ska jag hinna med samtidigt som jag ska träna hästen inför kommande tävlingar (19/5, 3/6), motionera hunden dagligen, gå på möten med både lrk & wrz, träffa läkaren, dietisten & fundera över mitt liv. det är rätt mycket nu så hoppas ni har förståelse för att jag kanske inte uppdaterar så bra nu..


ett fake smile skadar medan ett riktigt ger liv

har hunnit med allt jag skulle göra ikväll.
tog mig till gymmet för att träna, sedan blev det springtur bort till fotbollsplanen (1.5km) för att träna hund, så jävla kul! gladare hund har jag nog aldrig haft vid ett träningstillfälle. framåt och kontaktsökande heela timmen. 
har även pussat på lillagubben, som jag saknar honom...

har precis skrivit ner tankar och känslor på papper, sms & dokument på datorn. fullt överallt, om inte annat i mitt huvud. nu blire sovtime! (:


din blick får mig att le, föralltid lovar jag dig det.


vad söt du e, du e underbar

hej alla ni där ute, vilken fantastisk dag!

har precis kommit hem efter skolan, det första man gör är att slå på datorn, dels för att blogga men även skicka skoluppgifter osv.. det är awesome fint väder ute och jag funderar på att gå på gymmet. en springtur hade inte heller varit helt fel, men mina förbannade skor... nä ni vill inte veta. haha..
efter gymmet blire agility träning med lilla fisen.

i morgon planerar jag att hoppa med zansa, jag är ganska så happy nu & längtar sjukt mycket efter känslan att få sitta på en flyygande häst. kanske finvädret håller i sig och gör min morgondag ännu bättre. skulle inte sitta helt fel. nästa helg är det tävling, kanske finns en chans att jag kommer iväg..

nu ska jag gå, vi hörs imorgon typ! (:


hahahaha, bjuder på faaail! x)

nu när jag lärt känna min häst lite mer sen förra sommaren då detta inträffade så tror jag det finns en mindre risk att åka av min fina ;)

vet inte var jag ska ta vägen..

blir inge bloggande ikväll då jag bara är frustrerad nu...


bjuder på denna bild idag.


detta inlägg förblir utan rubrik.

idag har varit en lugn dag.. ridit en underbart lyhörd häst, promenerat med en kontaktsökande hund & nu bara chill framför teven. härligt & något jag behövde.

nu ska jag sätta mig med lite plugg & sedan väntar kudden. hoppas ni haft en toppen dag, hörs mer imorgon (:


tänk efter innan du gör det mer komplicerat än vad det redan är

fan vad smart man är! har ju som sagt var spenderat min kväll med min vän jossan, jag tog med mig flizan och åkte till henne. väl där blev det filmtajm, skräckis såklart! troru jag kan sova nu då? :(

hemma själv.. smart tjej....


godnatt.

du är min värld, jag kommer alltid att vara där.

vaknade upp bredvid världens bästa sara imorse, insåg att vi inte sovit så mycket. men vad gör de, vi skulle ju ändå tillbringa dagen med hästarna, de som ger oss båda enormt med energi! 

inte hunnit med så mycket idag. skjutsat sara till hökbäck, tränat markarbete med carlijn, ridit zansis, fodrat & vattnat andrea's häst, och bara tagit det lugnt. nu planerar jag för en kväll med min vän jossan.

ridturen på zansa bestod av en skrittur med inslag av massa klättring och ett krav om ett lugnt tempo. glad matte. det gick finfint och vi planerar en låångtur imorgon, rakt ut i skogen, beredd på att gå vilse, men vad gör de!? ;) vi har ju varandra. ♥

sitter med en skål vindruvor och väntar på att jossan ska höra av sig. hoppas ni haft en underbar dag, vi hörs imorgon! :)


glad häst.. ;)

dont trust words, trust action

knepig dag, till & från. känslan jag hade i kroppen igår rann av mig rätt snabbt på morgonkvisten..

vaknade upp med världens träningsverk, så äre när man vill vinna tävlingar på idrotten. tur hade jag iallafall första lektionen, massage stod på schemat! kunde iallafall slappna av samtidigt som tankar om allt annat snurrade och förstörde koncentrationen resten av dagen.

skoldagen tog slut och stallet var nästa "hållplats". väl där stod det två frusna damer och väntade, hann bara säga "zan..." så kom båda två i full galopp mot en med huvudet tryckt mellan benen på sig själv. (de tycker inte om snöstormen".

det blev ingen ridning, ville inte ta ut min frustration på någon häst, åkte istället hem, ringde jossan & bestämde träff. vad är bättre än en promenad med en vän bredvid sig, hundar springandes runt benen och samtidigt ha chansen att säga precis vad man vill -till någon som lyssnar..

just nu mår jag toppen. blev lämnad själv hemma hela helgen, i väntan på bättre tider så dyker min muppis sara upp. hon gör min kväll+natt+morgondag! godnatt! (:



glädje upplever man när man förtjänar det

hej alla underbara läsare, inte någon respons alls från mitt förra inlägg. tråkigt! då kan jag ärligt säga att jag har bloggtorka.. ni får helt enkelt stå ut med min dåliga uppdatering och sjukt tråkiga inlägg! erat fel ;)

ni ska bara veta vad jag har gjort idag, vad jävla stolt man kan vara över sig själv. det kan bara bli bättre, jag är påväg att bli en hel människa igen. mer om det säger jag inte..

imorgon äre fredag, vilket brukar vara underbart! ska som vanligt till stallet, saknar min flicka.. sen kanske även  lördag & söndag blir toppen, hoppas på att min muppis vill göra mig sällskap över en natt ♥


nu ska jag sova, vi hörs kanske imorgon! (:

childhood is like being drunk. everyone remembers what you did, except you

hallojsan! nästan tvingar mig själv att blogga just nu känner jag, är trött som fasiken, men på ett bra sätt! :D

det blev inget stallet idag, åkte istället hem direkt efter skolan. blev en lång cykeltur för mig själv, mitt emellan skogens skymt, musik i öronen och pepptankar i huvudet. det gick sjukt bra & gav mig energi som inget annat..

därefter blev det en två timmars promenad tillsammans med mig fina vän jossan & våra underbart duktiga hundar. bättre kväll!

nu tänkte jag säga hej till kudden för några timmar, men vill att du som läser detta ska fundera ut något du vill läsa om imorgon! :) ge mig lite ideér.. (:

godnatt!


bild från i vintras.


jag lever för oss

detta är hästen som äger mitt hjärta.


if i where a boy.

hej hela världen! har ni saknat mig & mina otroligt braiga inlägg?

tänkte höra ifall ni ville att jag började blogga igen? isåfall så vill jag ha lite peppninng genom en kommentar! :)


skitig häst.

RSS 2.0