just because I am

kravlade mig iväg till frissan i morse, lite lagomt trött. fasen, nu är 1dm av håret borta... ;( känns jätte konstigt men skönt på samma gång ;)
 
sedan väntade jobbet, nog för att klockan gick som en snigel så gick det bra.
nu ska jag lägga mig och ladda om för morgondagen, börjar redan kl 7 imorgon bitti. efter jobbet så ska jag förhoppningsvis träffa mig finisvän lisa och kika bio :')
 
har inget speciellt att skriva nu så... godnatt (:
 

rena lyxen, undra när detta dimper ner i brevlådan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nynnade till fågelkvitter samtidgt som hovarna slog i backen

jobb mellan 7-16, det gick rätt snabbt idag. riktigt skönt!

direkt efter red jag ut i skogen på zansa, ensam. hade tänkt rida igenom henne ordentligt så hon fick göra av med lite energi och "träningsnerver"... men istället blev det race och mys.. haha.  skrittade till en början rätt så länge, travade sedan en längre sträcka för att få upp farten och få henne lösgjord. hon skötte sig galant! sen satte mina fartnerver igång och hon fick sträcka ut benen suuuperlänge, i galopp. hon typ drog. men jag var lika glad iallafall :')

efter den korta galoppen så travade vi i typ en kvart, nä inte riktigt men länge var det iallafall. i love my horse.

tog sedan en långpromenad med nora, var ute i typ 1.5h. riktigt härligt.

nu har jag precis kikat på wallander, ska prata i telen nu typ halva natten och imorgon väntar frissan innan jobbet kallar!  ((:

 

 

 


there is nothing that i would not do

fick sällskap ut i skogen av andréa idag för en skrittur, den varade i ca 1.5h och det var så himla mysigt. 
därefter har jag bara tagit det lugnt. gått en promenad med lillvoffsen & ätit middag med min kusin, men annars bara slappat. ska snart lägga mig för natten eftersom jag börjar sju imorgon bitti. 
 
efter jobbet imorgon blir uteritt med andréa igen, taggad! 
 
peace
 
 

sammanfattar helgen- galen! :')

torsdag- stråket.
 
fredag- jobba & sedan yran. blev ingen power nap utan jag körde på direkt.. ;)
hade en awesome kväll med underbart folk, saknade människor. kan ärligt säga att jag inte kommer ihåg så många små detaljer från kvällen, oops.  kom hem typ halv fyra på morgonen, sliiten.. ;)
 
lördag- vaknade halv sju (!), vafan!? tre timmars sömn och jag var pigg som fan.. började dagen i stallet, red zansa till grannbyn och släppte henne på bete, nu har de mat så det räcker gott och väl sommaren ut. sen vare bara att följa mamma till stan för att storhandla, klockan var nu typ ett och jag började bli ganska trött. nu vare bara att hålla ut, jag skulle ju faktiskt jobba 16-21 igår, jag klarade de åh, även fast jag höll på somna... ;)  kan ärligt säga att jag stupade i säng när jag kom hem och alla sms från 21.14 fick jag läsa imorse :')
 
söndag- förhoppningsvis är jag rätt utvilad nu.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, är hemma själv tills på tisdag, skönt. ska iallafall rida zansa, ta en låångpromenad med flizan & sen även slappa lite då jag jobbar i morgon igen.
 
hahaha alltså faaail... men SÅHÄR jävla glad är jag nu!!
 
(foto lisa)
 

remember the memories

har precis avklarat en dag på jobbet, nu är det dax för en power nap & tagga inför kvällen!
efter fyra år utan så blev jag övertalad att följa mina fina vänner på yran ikväll, jag är riktigt pepp på hela grejen. ikväll ska jag ha kul!  
 
nu väntar sängen & sedan är kvällen igång, vi hörs imorgon! :*
 
 

drömmar är överskattat

började dagen med en promenad, flizan har träningsvärk. haha söötan min :')
 
sedan blev det stallet riktigt länge, red barbacka & tränade mycket balans. zansa blev svettig & fick sedan en dusch. efter det så tog vi en promenad för att hon skulle torka vilket hon gjorde, min lilla hund. styrde därefter cykeln hemåt & en dusch väntade.
 
nu sitter jag i soffan, ska strax göra mig iordning för en kväll i stan. faster & familj är här och det blir middag i stan.
imorgon väntar jobb så skriver inget mer ikväll, möjligtvis imorgon om jag hinner ;)
 
have a nice day!
 

one million tears in an instant

jag kan inte riktigt förklara. finns inga känslor att ta på eller fånga upp. alla tankar bara snurrar, ger mig huvudvärk. jag kan inte påverka det ett dugg & det ger mig magsmärtor.. värre än vanligt. jag vill bara få slut på allt detta nu.
 
"I could hold you for a million years
to make you feel my love".
 
om någon bara kunde förstå, någon annan än just du.
 
"i can go to the ends of the Earth for you,
to make you feel my love".
 
den här låten har spelats på min dator säkert 150gånger ikväll, kan inte sluta lyssna. allt bara snurrar. fram och tillbaka. vart leder de olika vägarna egentligen, väljer jag verkligen rätt?!
 
inte lätt alla gånger, det vet jag. jag vet även att det blir bra i slutändan, även fast det kan kännas som en evighet tills dess. men någon gång ska man väl finna på rätta vägen och må bra, iallafall ett tag.
 
nu ska jag lägga mig och försöka sova några timmar. det är något som behövs.
 

wild and free

kan inte säga annat än att känslorna spelar spel i min kropp men framförallt i mitt huvud, just ikväll.
 
jag har iallafall haft en underbar dag.
började i stallet, en mysig barbacka stund på plan. zansa fick även en dusch idag eftersom det var så varmt & sedan en promenad runt byn för att torka.
 
när jag kom hem så väntade en kväll med mina vänner. bjöd hem fanny & rebecka på tjejkväll, fixade middag & satt sedan & surrade någon timme innan kladdkakan kom till användning under en skräckis, helt underbart! ♥
 
nu laddar jag om inför helgen, det kommer bli awesome!
 
såg att mina fina vänner skrivit ett inlägg här, söötnosar.
 
puss & godnatt. :*

GEOGLKAENÖLAVJLI

HAHAHA JAG ÄR INNE PÅ TESSANS BLOGGGGG
 
btw tessa är awesome!

en bild säger mer än tuuuusen ord!

(foto rebecka)

att våga är att förlora fotfästet för en stund, att inte våga, det är att förlora sig själv.

förlorat fotfästet är väl de rätta orden just nu. jag står på ostadig mark och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
 
har precis slagit ner rumpan i soffan efter en alldeles för lång dusch. har jobbat ikväll & är så otroligt slut i huvudet.
nu väntar två lediga dagar fyllda av härligheter. lämnar bort hunden över dagen imorgon till tre fina flickor som tar med henne till fjälls, underbart att ha ett "måste" mindre iallafall en dag. taack! ♥
ska istället ägna mig åt annat, som vänner & min andra hälft.
 
sov så gott. ;*
(foto sara (muppmuppen))

don't change so people will like you, be yourself and the right people will love the real you.

människor kommer och går genom livet, det har jag lärt mig. men någon som alltid finns där, även om hon varken pratar med mig eller svarar på frågor, det är zansa. hon varken motargumenterar, dumförklarar, berömmer eller svarar, och det är just det som är så himla skönt!

min vackra flicka.

(foto rebecke)


din blick får mig att le

haha oops.. har glömt bort bloggen lite i helgen- fullt upp!
 
i lördags så kom min fina vän lisa till mig, vi tog det till en början bara lugnt, inväntade min bror som skulle köra oss för att hämta zansa. då blev det helt plötsligt fart på oss.
när vi kom fram till nya stallet så tog vi med oss zansas nya kompis zazza på en promenad och gick runt byn. riktigt mysigt. båda arabkorsningar, en brun & en vit- som salt & peppar. två ston. det här blir nog bra.
resten av kvällen spenderade vi i norderåsen, kikade film & mös.
 
söndagen började med att skjutsa lisa till hökbäck så hon kunde rida & jag fortsatte sedan till stallet för en planerad ridtur med fanny. det blev en långtur på typ två timmar, det väckte otroligt många minnen & jag hade aldrig föreställt mig att det skulle kunna bli såhär. jag & min barndomsvän, på varsin häst genom skogen en kylig sommardag & resten av tiden som zansa förblir min! tills döden skiljer oss åt.
 
igår, måndag så började min dag med att jag försov mig... en dag på jobbet väntade & den gick segt. direkt därefter så tog jag ut zansa på en barbacka tur runt byn. endast skritt och det var såå ljuvligt. tiden rann iväg och jag fick cykla i racefart hem för att ladda om för möte med styrelsen, litsryttarklubb. kvällen avslutades sedan hos en mycket fin vän vid namn emma, att en promenad & prat om allt och ingenting tillsammans med en vän kan vara så nyttigt för livet.
 
trots allt annat runt omkring så tar jag dagen som den kommer. imorgon väntas kvällsjobb & sedan två lediga dagar!
 
lisa & zazza efter promenad i lördags.

allting känns så fel men jag vet att jag gör rätt.

jag tänker inte vrida bak & fram eller vända upp och ner på min värld för att det ska passa andra.
jag vill leva mitt liv & ta mig fram på mina egna vägar & mina egna sätt så som det passar mig & mitt liv. 
 
now it is time for me to live my life, again.
 
tur jag har mina jordgubbar som sällskap inatt, nu blire ännu en film & tagga att lisa kommer till mig imorgon.
 
godnatt :*
 
nu blickar vi framåt!
 
(foto lisa)

jag är vilsen, men hittar nog snart tillbaka

hej alla mina underbara läsare..
 
min dag har varit blandad.
har packat alla häst grejer från sadelkammaren eftersom zansa ska flytta imorgon, varit över hos grannen vid stallet & pratat & ätit mat, ställt upp som hästjour då två av andra grannens hästar rymt, ridit ut med andrea & tagit en låångpromenad.
ridturen var bäst, fan vad mysigt det var. underbart sällskap, mitt ute i skogen. min häst var såå otroligt duktig. red ner till vattnet & tog sedan en snabb galopp i en låång uppförsbacke. även fast inte min häst kommer dit igen så finns det några andra hästar där jag kan låna och sällskapa med snart igen! det var inte sista gången andrea ♥
 
jag vet iallafall vilka som kommer sakna varandra...
 
allting känns så fel. men jag vet att jag gör rätt...

mumsar jordgubbar & rensar tankar

det är precis vad jag gör just nu..
 
tidigare idag så har jag gått en massa promenader & jobbat.. man hinner inte så mycket annat när man jobbar. :)
 
helgens planer är:
fredag: packa & rida med andrea.
lördag: lisa kommer, flytta häst.
söndag: rida, promenad med jossan innan hon åker bort på semester, ta det lugnt. (emma & anders kommer hem så slutar vara hundvakt idag.) 
 
på måndag jobbar jag dag & på kvällen är det möte med ridklubben.
 
hoppas det är värt allt..
 
självklart skriver jag & berättar mer under helgen, även fast det kan vara lite dystert..
 
(foto jag)

enda vägen i livet är framåt

hejhej!
blev en blandad dag igår, inte alls lik min vardag.
 
hade för det första inte sovit många timmar innan klockan ringde, (skulle upp tidigt eftersom jag skulle till sundsvall). i sundsvall så väntade röntgen & en massa prover på Cayenne. vi fick inga positiva svar, lilla killen blev utdömn & ska snart tas ned... jätte tråkigt. :(  var borta i 12timmar..
när jag hade gått ut med hundarna på kvällen så stöp jag i säng..
 
imorse så ringde klockan tidigare än igår, redan kl.5.. sitter just nu på jobbet, har rast.
efter jobbet ska jag förhoppningsvis hinna till zansa...  det här går inte annars.
 
kanske skriver något ikväll. har lite bra inlägg pågång (':
 
ha de bäst! peace.
 
fina killen. 1999-06-22..

det känns som vi kan gå genom eld, som om vi kunde klara vad som helst.

vaknade upp till en smssignal i morse, trött som fasen. tog mig sedan en tur till stallet där jag mös med min prinsessa, sedan väntade rebecka hemma. min moppe är sönder igen, fuck my life..
 
nu ska jag sova, imorgon väntar sundsvallstripp med andrea & fredrik.
godnatt :*
 
 

moppe in the rain iklädd sopsäck

fick ju som sagt sällskap av sara inatt, så underbart att få vara med min fina vän! du gör mig hel.
jag mår verkligen underbart när jag har mina vänner runt omkring mig, ni får mig att må bra, tänka positivt & skratta!
 
idag har jag hittills bara tagit det lugnt typ, skjutsat sara till hökbäck, pratat med malin och är just nu barnvakt hemma. ska snart ut med hundarna & sedan ska jag ta mig till jobbet och jobba kväll. hoppas bara att det går bra. 

imorgon ska jag iallafall åka till zansa, nu när hon har fått nya skor & är redo att pussla ihop mitt hjärta lite. 
jag lever iallafall.. 
 

 
 

en mysig skrittur avslutas på akuten

meen vad less jag blir... jag vill inte ha mer otur.  skrev precis ett väl formulerat inlägg om gårdagen, precis när jag skulle publicera det så krånglade datorn så det sparades inte. men jag tänker inte skriva om det.. ;p
 
det var ett inlägg om gårdagen, det blev ju lite dramatiskt, det slutade iallafall på akuten efter en ridtur på hronja.
tack till alla som på olika sätt brydde sig och hörde av sig för att höra hur jag mådde/mår. ni är grymma & värdefulla ska ni veta! ♥
 
idag har jag hittills bara tagit det lugnt, ska strax gå ut med hundarna, sen duscha & sedan invänta världens bästa sara! :') får se vad vi hittar på ikväll, men alltid hittar vi på nå galet! moppe in the rain, maby baby? ;*
 
 
 
 

när man har tråkigt....

....så kommer lisa och gör mig sällskap. härligt! 
 

hon ska följa med mig till .... & kika en hemlis ;) 
 

hoppet lever alltid kvar

 
 
är det konstigt att tårarna rinner när man sitter vid datorn!? ska äntligen, efter år av längtan, få träffa min fina flicka.♥

det finns bara en plats där du hör hemma och det är i mitt hjärta

vart du än kollar så ser dina ögon strålande ut.
 
nu är jag riktigt glad, pepp på vad som komma skall. i mitten på augusti & sedan början på september och framåt kommer mitt liv bestå av massa tok.
 
jag kommer få träffa min barndomsvän riktigt mycket, vi kommer dela det vi tycker om allra mest♥
jag hoppas även att livet i sig blir bättre & lättare.
 
 
 
(foto jag, oredigerad)

är ur balans

mitt liv är upp och ned. behöver jag förklara bättre?!
 
gårdagen var ren katastrof. jag måste börja lugna ner mig och lyssna på kroppen igen, annars går det minst sagt lika långt som sist (vilket det just precis är påväg att göra).. 
de här två veckorna som jag ska bo i norderåsen blir det inte mycket stalltid, möjligtvis när moppen blir lagad men inte annars. det gör mig ledsen, jag vill ju träffa min andra hälft.. ♥
 
jag kommer ha mycket tid över till bloggen, då jag förhoppningsvis bara ska ta det lugnt och njuta de dagar då jag är ledig. så nu vill jag att ni hjälper mig!
 
vad vill ni läsa om? :)
 
 

you turn my world upside down

jävla kropp..   den vill inte alls som jag vill nu. den går på tomgång, noll energi, noll motivation & noll styrka..
jag vill hinna med allt, vara & träffa alla, ställa upp för alla, rida, promenera, cykla, träna, jobba osvosv... känner ingen glädje till att göra något av det. hinner inte ens med mig själv. tillåter inte att det går så långt som sist. 
 

idag har jag iallafall träffat lisa i stan, shoppat lite grann. hon har som tur var fått mig på andra tankar, duktig du gumman! ♥  har även handlat mat som jag ska klara mig med i två veckor då jag inte ska bo hemma under den tiden. ska nämligen vara hundvakt åt emma & anders i norderåsen så de får åka på semester(de åkte imorse).
 
imorgon väntar jobb & mys med zansa! (': 
 
 

inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora?

härligt att vara hemma igen...
 
jobbade ju som sagt på bingon ikväll, har precis kommit in efter en 1.5timmars dyngsur promenad med jossan. så mysigt så. ska strax hoppa in i duschen och sen slå igång en film.
 
 
fan vad jag mår bra.. eller..
 
 
 
 

you are the star on my heaven

vaknade upp ensam i morse, lite läskigt eftersom jag sovit med sara & lisa nästintill hela veckan känns det som.
 
har hittills "bara" hunnit städa hela huset, ska äta lunch nu och sen gå ut med hunden. sen väntar kvällsjobb på bingon..
 
 
då jag är helt slut i kroppen så cyklade jag inte iväg till zansa idag, det är trots allt tre mil fram och tillbaka. det får vänta tills imorgon istället.
 
nu ska jag kila, skriver kanske ikväll annars imorgon. peace.
 
 
(foto rebecka)
 

no i am back

det har hänt lite mer sen jag skrev sist, vilket var i tisdags.
 
i onsdags så jobbade jag kväll & cyklade sedan vidare till hökbäck där jag gjorde sara & lisa sällskap över natten. vi tog en racerunda inne i lit, barbacka på typ två timmar. (lite oplanerat sådär.. ;))
 
torsdag så jobbade jag även då kväll, cyklade hem efteråt men åkte tillbaka till lit lika fort igen. lisa ville ha sällskap över natten i hökbäck så självklart ställde jag upp. kollade skräckis & sov sedan som två stockar. underbara vän!
 
fredag, idag, jobbade kväll, kom inte mer än hem så tog jag en promenad med jossan & vovvarna. just nu sitter jag i soffan, funderar på att gå och lägga mig.
imorgon väntar zansa på sin matte & sen mera kvällsjobb... är såå less.
 
min vecka har varit toppen med mina tjejer, behövde det verkligen! ♥
 
 
(foto lisa)

i live my life

vill bara säga att du är fantastisk.

tror jag ska ta och lägga mig nu, jobbar imorgon igen.

planer för resten av veckan:

onsdag: rida, jobba & sova i hökbäck

torsdag: jobba

fredag: jobba & sen stallet

lördag: rida & sen umgås med fanny

söndag: rida med andrea

 

(foto lisa)


i smile like i never cried

vaknade upp med sara & lisa imorse, trött som tusan. när vi ätit frukost så bagav vi oss ut i stallet. jag fick ta mig an en lite för bortskämd häst från marken, övade bara lite "följsamhet", halt & backa. på slutet så flöt det på riktigt bra tycker jag (:
 
när jag var klar så gick jag in till malin, där jag fastnade i hennes sällskap. vi satt och pratade om allt och ingenting i lite mer än två timmar medan lisa & sara hade fyra ungar att ta hand om ute i stallet.
 
cyklade sedan till zansa, tog en promenad med henne & fortsatte sedan hemåt.
 
sitter just nu hemma & gör ingenting...
 
jag är såå kär i min häst! ♥
 
(foto rebecka)

när jag inte ser dig så hör jag dig, när jag inte har dig bredvid mig så finns du alltid i mina tankar

vaknade upp med rebecka imorse, mys. drygade oss som fan, gick ut med flizan, bakade kladdkaka & åkte sedan till stallet. väl där så blev det fotografering (nya sommarbilder) + ett ridpass.
 
i ridningen så var hon väldigt seg, det blåste så hon var stundvis väldigt ofokuserad på mig och letade istället upp saker att bli rädd och skygga för. men i det stora hela så gick det bra! (:  vi körde mycket tempoväxlingar & racegalopp för att få igång motivationen, hon var på hugget till slut ;')
 
efter stallet så styrde jag cykeln mot hökbäck, till sara & lisa. där blev det en sen barbacka (för min del) kvällsritt, så mysigt. den innehöll mycket fart, pigga hästar och en avramling. tårtan bjuder sara på! :') 
 
 
(foto rebecka)

mys med mina fina & underbara vänner

sitter just nu i hökbäck med saras dator, väntar på att hon och lisa ska äta upp så vi kan gå ut och rida.
det blir en barbacka tur med mycket motor! :') 
 
ha det bra så hörs vi mer imorgon! (: 
 
 
smakprov från idag, min underbara lilla häst! 
 
 (foto rebecka)

vill att min saga blir till verklighet nuuu...

godmorgon alla ni där ute, slog precis upp ögonen, skönt att vakna tidigt idag.  ;)
 
min fina vän rebecka gjorde mig sällskap inatt vilket jag behövde, som jag saknat henne! ♥
idag ska hon följa med till stallet, jag ska rida och fixa lite & sen ikväll åker jag vidare mot hökbäck till mina muppisar sara & lisa och gör dem sällskap där inatt, ingen uppdatering ikväll då jag inte åker hem i mellan. ni får stå ut utan mig tills imorgon.  men det gör ni nog!
 
 
haha FAIL! :')
(foto lisa)
 

det finns bara en av dig och det är du

vaknar upp till en ringsignal, lite trött sådär på en söndag morgon klockan 07.14. vem fasen ringer då? ...
 
nu är jag iallafall pigg och glad, ska ta en morgon promenad med flizan nu och sedan cykla till stallet. vet inte riktigt vad jag ska hitta på med zansa idag, men det visar sig. efter det så väntar jobbet. 16-21, inte så farligt. men sen till det bästa med idag, rebecka gör mig sällskap inatt! (':
 
kanske blir klent med uppdatering ikväll, men ni vet iallafall var jag håller hus (:
 
jag är så grymt stolt och glad att du funnits i mitt hjärta så länge som du gjort. idag har det gått hela 15 månader sen jag skrev mitt namn på ett papper och du blev min ♥
 

RSS 2.0